Fontos tudnivalók

Legfontosabb kérdések, ha esküvői ruhapróbára készülsz. Ruhakölcsönzés menete és a legfontosabb tudnivalók.

Szükséges időpontot foglalni a ruhapróbához?

Időpont foglalásra mindenképpen szükség van, hogy számodra a legmegfelelőbb időpontban legyen lehetőséged ruhapróbára jönni. Nálunk minden nap este 20:00 óráig van lehetőséged ruhapróbára bejelentkezni, illetve vasárnap 16:00 óráig.

Mennyi időt vesz igénybe egy ruhapróba?

Mindenki számára minimum másfél óra áll rendelkezésre a ruhapróbák alkalmával. Természetesen több ruha felpróbállásra is van lehetőség, hogy mindenképpen megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Gyakran hiába van elképzelésünk, hogy pontosan mit is szeretnénk, a próba során kiderülhet, hogy az alkatunkhoz nem biztos, hogy az a legideálisabb ruha, amelyet megálmodtunk vagy egyszerűen felpróbálva mégsem tetszik a kiszemelt ruha és ilyenkor elkezdhet szárnyalni a fantáziánk.

Sok ruha egészen másképpen mutat a vállfán vagy a katalógusban és ha van bátorságod felpróbálni, akár mást is mint amit elképzeltél, pozitív meglepetések is érhetnek.

Légy bátor amikor ruhapróbára mész!

Mennyibe kerül a ruhák kölcsönzése?

A ruhák kölcsönzési díja fazontól, gyártótól is függ. Szalonunkban már 2019-es kollekcióból is választhatsz és minden ruhánk új ruha. A ruhák eredetiségéről a ruhákba vart a címke gondoskodik, illetve minden ruhát a gyártó saját oldalán is megtalálsz. A ruhák kölcsönzési díja 120.000,-Ft-tól 300.000,-Ft-ig terjed.

Vásárlásra, illetve katalógusból való rendelésre is van lehetőség. Új ruha rendelése esetén általában 4-6 hónap gyártási idővel szükséges számolni. Katalógusból rendelt ruhát kölcsönőzheted vagy akár meg is vásárolhatod.

Mennyi idővel hamarabb érdemes ruhapróbára bejelentkezni?

Minél hamarabb annál jobb!

Minél hamarabb van lehetőséged eljönni álmaid ruháját kiválasztani, annál szélesebb választékból van lehetőséged választani. Amennyiben az esküvőd dátuma májustól szeptemberig eső időszakban van, akkor siess álmaid ruháját időben kiválasztani.

Természetesen, ha valamilyen okból kifolyólag gyorsan van szükséged esküvői ruhára, úgy is segítünk megtalálni az igazit.

Ha úgy érzed, hogy az esküvő napjáig még az alkatod, alakod változni fog, esetleg babát vársz ebben az esetben is segítünk, hogy a Nagy Napra tökéletes legyen a megjelenésed.

Mettől- meddig kölcsönözhető egy ruha?

Péntektől hétfő délelőttig kölcsönözhető minden ruha.

Külföldi esküvő esetén vagy esetleg más előre jelzett ok miatt természetesen a kölcsönzési idő, akár hosszabb is lehet.