Fontos tudnivalók

Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket az esküvői ruhapróbával kapcsolatban.

Szükséges időpontot foglalni a ruhapróbához?
Időpont foglalásra mindenképpen szükség van, ugyanis számunkra kiemelkedően fontos, hogy a próba alatt csak veled foglalkozzunk. Szalonunkban hétfőtől péntekig este 20:00 óráig van lehetőséged ruhapróbára bejelentkezni, szombat-vasárnap pedig 17:00 óráig fogadunk menyasszonyokat.
Itt tudsz hozzánk időpontot foglalni.

Mennyi időt vesz igénybe egy ruhapróba?
Mindenki számára minimum másfél óra áll rendelkezésre a ruhapróbák alkalmával. Ez az idő elég szokott arra lenni, hogy több ruhát is felpróbálj, és így a hozzád legjobban illő fazont, stílust megtaláljuk.
Gyakran hiába van elképzelésünk, hogy pontosan mit is szeretnénk, a próba során kiderülhet, hogy az alkatunkhoz nem biztos, hogy az a legideálisabb ruha, amelyet megálmodtunk, vagy egyszerűen felpróbálva mégsem tetszik a kiszemelt ruha. Ilyenkor kezdhet el szabadon szárnyalni a fantáziánk.:)
Sok ruha egészen másképpen mutat a vállfán vagy a katalógusban, és ha van bátorságod felpróbálni akár mást is, mint amit elképzeltél, pozitív meglepetések is érhetnek.
Légy nyitott, amikor ruhapróbára mész!

Mennyibe kerül a ruhák kölcsönzése?
A ruhák kölcsönzési díja elsősorban a fazontól és a gyártótól függ, az összeg 160.000,-Ft-tól 250.000,-Ft-ig terjed. Vásárlásra, illetve katalógusból való rendelésre is van lehetőség. Új ruha rendelése esetén általában 4-6 hónap gyártási idővel szükséges számolni. A katalógusból rendelt ruhát kölcsönözheted, vagy akár meg is vásárolhatod.

Az esküvő előtt mennyi idővel hamarabb érdemes ruhapróbára bejelentkezni?
Minél hamarabb, annál jobb! Amennyiben az esküvőd dátuma májustól szeptemberig eső időszakban van, akkor mindenképpen siess időpontot foglalni hozzánk! Természetesen, ha valamilyen okból kifolyólag gyorsan van szükséged esküvői ruhára, úgy is segítünk megtalálni az igazit.
Ha úgy érzed, hogy az esküvő napjáig még az alkatod, alakod változni fog, esetleg babát vársz, ebben az esetben is segítünk, hogy a nagy napra tökéletes legyen a megjelenésed.

A ruhapróbára hány hozzátartozót vihetek magammal?
Sok menyasszony szereti minél több rokona, barátja véleményét kikérni a kiszemelt ruháról. Az a tapasztalatunk azonban, hogy minél több a kísérő, annál többféle vélemény hangzik el, így annál nehezebb a választás. Emellett számunkra kiemelkedően fontos, hogy menyasszonyaink nyugodt körülmények között, kényelmesen tudjanak próbálni, így azt javasoljuk, hogy maximum 3 kísérőt hozz magaddal. Természetesen lehetőséged van lefotózni magad a kiválasztott ruhában, így azok is láthatják azt, akik esetleg nem tudnak személyesen részt venni a próbán.

Hány napra kölcsönözhető egy ruha?
Hétvégi esküvő esetén péntektől hétfő délelőttig kölcsönözhető minden ruha.
Külföldi esküvő esetén vagy esetleg más, előre jelzett ok miatt természetesen a kölcsönzési idő ettől eltérhet, illetve hosszabb is lehet.