Esküvőszervezés

Kedves Érdeklődő!

Szalonunk egyedülálló más ruhaszalonokhoz képest.

Nálunk mindent egy helyen megtalál, ami az álomesküvője megvalósításához szükséges.
Folyamatosan megújuló menyasszonyi ruha kínálatunkban olyan márkákat talál, mint az elegáns Diane Legrand, a klasszikus Lisa Donetti és a modern Novabella esküvői ruhák. Szalonunkban 2018-as és már a 2019-es kollekciókból válogathat.
Menyasszonyi fátylak több hosszúságban és díszítéssel, továbbá bolerók, kiegészítők széles választékban kaphatóak, illetve kölcsönözhetőek. Kölcsönzési díjaink 120.000,- Ft-tól 250.000,- Ft-ig terjednek, modelltől függően.

Minden ruhánk egyedileg rendelhető kölcsönzésre vagy akár vásárlásra is. Szalonunkban több száz esküvői meghívó és ültetőkártya közül választhat. Szívesen segítünk kiválasztani esküvője helyszínét, de szívesen irányt mutatunk a dekoráció megtervezéséhez, kivitelezéséhez. Esküvője megszervezését a legapróbb részletekig megtervezzük az Ön igényeihez, vágyaihoz igazodva legyen szó akár a fotós személyéről, a vőfényről, az esküvői frizuráról – sminkről, köszönetajándékról, galambröptetésről, sztárfellépőkről, tűzijárékról vagy lézer show-ról.
Külön-külön minden szolgáltatás esetében is a segítségére tudunk lenni, de akár teljes egészében is támaszkodhat a sok-sok éves szakmai tapasztalatunkra, hogy a nagy nap megszervezésében a partnere lehessünk.

Szeretettel várjuk a YesEvent Szalonban, hogy együtt vághassunk neki élete felejthetetlen napjának a megálmodásához.